THE 5-SECOND TRICK FOR KUZU GöBEğI MANTAR TOHUMU

The 5-Second Trick For kuzu göbeği mantar tohumu

The 5-Second Trick For kuzu göbeği mantar tohumu

Blog Article

Bu sayfadaki bilgileri kullanarak mantar toplamayın. Zehirli ve yenilebilen mantarları birbirinden ayırt etmek bazen çok zor olduğundan yabani mantarlar sadece uzmanlar tarafından toplanmalıdır.

 İlk aşamada mantar yetiştiricilerinin mantar tohumunu dışarıdan satın alması gerekir. Fakat alınan tohumlar farklı şekillerde çoğaltılarak yeni tohumlar elde edilebilir.

Kuzu göbeği mantarının bilinen ciddi bir zararı bulunmuyor, ancak tabii ki her mantarda olduğu gibi bu mantarı yemeden önce de dikkat etmeniz gereken önemli konular bulunuyor.

Tohumlarfidana.Web’ten satın aldığınız istiridye mantarı tohumları, sağlıklı ve lezzetli mantarlar yetiştirmenizi sağlar.

Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.

Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.

Onlara aracı kurumlara göre daha uygun fiyata sizden alım yapabileceklerini belirtin. Bu konuda ne kadar araştırma yaparsanız karlı çıkma şansınız da o derece yüksektir.

Yanıtla Merhaba ben Antalya merkezinde oturuyorum Antalya yazın malum çAlright aşırı sıcak ve bunaltıcı şekilde nemli bu ortamda istiridye mantarı yetistirebilirmiyim. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler

Mantar tohumlarında olduğu gibi istiridye mantar tohumuda aslında, buğworking day, darı, kuşyemi gibi şeylere aşılanarak elde edilir.

Ancak istiridye mantarı yetiştirme işi tüm tarım ürünlerinde olduğu gibi belirli ortam koşullarının sağlanması durumunda verimli olarak yapılabilir.

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı hafifçe bastırarak düzeltin.

l Kompost karanlık bir odada tutulmalı bunun yanında her gün bir fıs fıs yardımı ile sulanmalıdır.

Altın İstiridye Mantarı: “Sarı” istiridye mantarı olarak da bilinen bu çeşidin parlak renkleri vardır ve yumurta mantarı ile karıştırılması kolay bir görünüme check here sahiptir. Sarı istiridye mantarı, 20 ila thirty derece arasında daha sıcak iklimleri tercih eder.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta ikinci flaş sırasında daha az mantar toplanacak olmasıdır. Bu da maliyetleri ve üreticinin nakit dengesini bozabilir.

Report this page